DIVERSE EL-INSTALLATIONER

Vi kan hjælpe dig med langt de fleste el-installationer. Hvad end du står og skal have hjælp til dit fjernsyn, internet, edb-system eller IHC-system, så er vi løsningen for dig. Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at få et uforpligtende tilbud. Vi yder ligeledes gratis telefon support.

FÅ et uforpligtende tilbud

EL-TJEK OG EL-EFTERSYN

Er det ved at være tid til dit lovpligtige el-tjek af dine nuværende el-installationer? Vi har mange års erfaring med diverse el-tjek og el-eftersyn. Vi kører i Højbjerg og omegn. Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at få et uforpligtende tilbud. Vi yder ligeledes gratis telefon support.

FÅ et uforpligtende tilbud

NYBYGNING OG TILBYGNING

Vi hjælper med alt fra små ændringer til større projekter omkring villaer og erhvervsområder. Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at få et uforpligtende tilbud. Vi yder ligeledes gratis telefon support.

FÅ et uforpligtende tilbud

Gratis rådgivning på telefonen

Hos Højbjerg El-service gør vi meget ud af at vores kunder er glade. Derfor yder vi nu også helt gratis support og rådgivning på telefonen. Så står du med et el-problem, så er du velkommen til at ringe til os og drøfte det.